PHILODENDRON

PHILODENDRON

IMPERIAL RED
• PHILODENDRON

Philodendron is een plant met heel veel familieleden: wel meer dan honderd, die allemaal voorkomen in Midden- en Zuid-Amerika. Opvallend zijn de grote, stevige bladeren die de plant een heel eigen karakter geven. Elke Philodendron heeft weer andere bladeren, van ovaal en spits tot hartvormig. Er zijn meerdere groentinten, maar ook zelfs rode varianten. En met een beetje gemak groeit deze oersterke plant uit tot een flink formaat!

En als er één Philodendron decoratief is, is het wel deze: de Imperial Red. De kleur is dieprood, bijna paars. Met z’n grote bladeren is het een echte blikvanger in huis.

De Philodendron Imperial Green is familie van de Imperial Red, maar dan helemaal in het groen. Het heldergroene blad geeft elke kamer meteen een jungle-uitstraling mee. Deze topper is super gemakkelijk te verzorgen.

De Philodendron is er ook in een compacte, volle uitvoering: de Xanadu. En kijk niet verrast op als het soort later heel opvallende luchtwortels krijgt! Bij deze plant geldt: hoe ouder hoe mooier!• Land van herkomst
Midden en Zuid Amerika

• Verzorging